torsdag 19 februari 2009

Julkort med swirls

Här mina bidrag till februari månads utmaning till tävlingen Julkort Året Runt. Utmaningen bestod i att göra julkort med swirls i någon form. Jag passade på att använda min nya embossingfolder "Curls and swirls" till cuttlebugen.

Det första kortet gjorde jag som ett kuvert med en tag i. Som stome använde jag grått cardstock och längs kanterna på det har jag dragit med en röd promarkerpenna. På stomen sitter ett rött cardstock som jag embossat i cuttlebugen. Runtom kortet satte jag sedan på ett mönstrat papper och ett rött band, och i rosetten hänger en bjällra.

På baksidan av kortet har jag satt en rund bit röd cardstock som täcker skarven i pappret, och på den sitter min signatur och två stickers-klockor i guld.

Här är tagen där man får skriva sin julhälsning.


Till det andra kortet har jag använt ett turkos-blått cardstock som kortstome. Det vita pappret har jag embossat i cuttlebugen, och på det sitter ljusblå bling-bokstäver och svart-vita bling-bårder.

På baksidan sitter min signatur.

På insidan har jag stämplat med en god jul-stämplel och satt fast en liten stickers-gran.

Alla hjärtans dag

Här är två alla hjärtans dagskort som jag gjorde med min nya cuttlebug. Båda korten är i storlek 10x10 cm, och det var roligt att göra kort i en lite mindre storlek än vanligt.
På framsidan har jag satt en bit vitt papper som jag torrembossat i cuttlebugen. Frimärket är en bit cardstock som jag stansat och embossat i cuttlebugen också. Tillsist satte jag på lite blommor och en brad i mitten av dem.

På baksidan använde jag frimärksstansen för att stansa ut en bit papper att sätta min signatur på.


Till det andra kortet har jag använt rosa cardstock till kortstomen, och på den ett mönstrat papper. Frimärket är utstansat och embossat i cuttlebugen, och i mitten av blommorna har jag satt genomskinliga, rödrosa halvpärlor. I hörnen har jag sedan satt en klick stickles.

söndag 15 februari 2009

En award


Jag har fått en award av Emilia. Min första, så jag blev väldigt glad =) Titta gärna in till Emilia, hon gör fina saker!!

Här är kriterierna för denna award:

1. Den nominerade får lägga upp bilden på hans/hennes blogg.
2. Länka till personen du fick den ifrån.
3. Nominera minst 5 st andra.
4. Länka till dem i inlägget.
5. Lämna ett meddelande på den nominerades blogg.

Själv nominerar jag 5 duktiga tjejer som har bloggar som jag gärna tittar in på för att få inspiration:

Kamilla
Veronica
Annica
Sofia
Jeja