måndag 27 juli 2009

Inbjudningskort

Om några veckor ska vi ha en kombinerad inflyttnings- och 30-årsfest, och till det gjorde jag ganska enkla inbjudningskort. Alla fick bli likadana eftersom jag hade ganska begränsat med tid i och med flytten...

Som kortstome har jag ett limegrönt cardstock och på det har jag stämplat en swirl två gånger. Sedan har jag satt dit en bit vitt cardstock med texten Inbjudan utskriven via datorn. Typsnittet heter Satisfaction, och det köpte vi till vårt bröllop. Så det är kul att använda det igen!

Tåg- och båtkort

Här är ett kort som jag gjorde för ett tag sedan. Det är ett kort till en 30-åring, och presenten var en rundresa med ångbåt och ångtåg på sträckan Mariefred-Taxinge-Läggesta.

På framsidan har jag dekorerat med ett foto på ångbåten som jag tog när vi åkte med den en tidigare sommar. Det är även därifrån som biljetten kommer. Järnvägsrälsen har jag gjort genom att använda en skyltstämpel från Stämpelboden till slipersarna och själva rälsen är svart cardstock. Stjärnorna har jag klippt loss från ett filtband, och tillsist satte jag dit en stor brad.

På baksidan har jag satt min signatur i matchande färger.

På den vänstra insidan har jag skrivit en liten beskrivning av presenten, enkelt dekorerat med lite streck och några brads.


På den högra insidan har jag skrivit grattis-hälsningen, och här är det enkelt dekorerat med lite streck och två stämplar.