tisdag 16 februari 2010

Om jag fick 1 miljon...

Februari månads BOM-utmaning på Svensk Scrapbooking var att skapa en layout med temat "Om jag fick en miljon".

Jag valde att göra denna layout ganska enkel och med endel retro-dekorationer. Journalingen säger "Om jag fick 1 miljon skulle jag framför allt lägga den på att göra iordning vår trädgård". Vi har nämligen ett nybyggt hus, men än så länge bara en leråker som trädgård...

De runda blommorna och bladen har jag klippt ut ur ett mönsterpapper, och texten har jag skurit ut med gazellen. Jag blev väldigt nöjd när jag tillslut hittade rätt smutsblå papper till rubriken för att matcha det blå på blommorna! Jag har även satt på en stickers med texten Home sweet home, och två röda brads i den.

tisdag 9 februari 2010

Utmaning spillbitar - Vinnaren!

Idag är det min födelsedag, och det firar jag med att dra vinnaren i min utmaning som handlade om att skapa med hjälp av spillbitar. 5 superfina bidrag kom in till tävlingen och min kära make fick äran att dra fram vinnaren.

Vinnare blev Tindela (Jenni Sundqvist) med följande bidrag:

GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!!!

Tindela skriver såhär om sin layout:
"Den handlar om dotterns slutande med napp. Eftersom jag bor i Finland talar vi en dialekt där vi säger tutt i stället för napp, därav rubriken.
Spillbitar har använts så gott som överallt, endast bakgrundspappret är helt. Journalingen är helt uppbyggd med spillbitar, likaså fotonmattor och bruna blommorna samt biljetten."

Tindela - skicka din adress till mig så kommer ett litet paket med scrapgodis på posten!

Här kommer bilder på övriga bidrag, med länk till de som har blogg. Tack så mycket alla som deltog i utmaningen!!







Rosemarie