tisdag 13 juli 2010

Presentpåsar

Dessa små presentpåsar gjorde jag till personalen på min sons dagis när det var dags för sommarlov.

Jag har helt enkelt tagit ett mönsterpapper, bigat och vikt ihop påsarna. Sedan har jag satt på två remsor som handtag och på ena handtaget har jag knutit fast en liten lapp med en hälsning. I varje påse la jag ner en påse torkade jordgubbar och en kaka mörk choklad.

Närbild på en av påsarna.

måndag 12 juli 2010

Studentkort nr 2

Här är ett studentkort till som jag gjorde till Torgnys andra kusin som också tog studenten i våras.


Fotot blev lite mörkt, men jag har använt en mörkblå kortstome, och på den satt en bit gult cardstock som jag rispat i kanterna. Förutom stämpelbilderna har jag satt på några utstansade fjärilar, en cirkel gjord av pearl maker, en rosett med en fjärilscharm och bubbelstickers med bokstäver.



Här är den första stämpelbilden som jag färglagt med promarkers.



Här är nästa stämpelbild. Alla stämplarna kommer från Penny Black.


Här är den sista stämpelbilden.

söndag 11 juli 2010

Studentkort

Här är ett studentkort som jag gjorde till en av Torgnys kusinser som tog studenten nu i våras.

Till det här kortet har jag använt en gul kortstome och på den sitter en bit blått cardstock som jag målat vita streck på längs kanten. Det gula pappret längst upp har jag gjort genom att stämpla och clear-embossa texten Grattis och sedan färga in pappret med gul distresser. Längs vänsterkanten har jag satt en bård som jag gjort genom att använda en border punch som stansar ut varannan fjäril och varannan fjäril poppar bara upp.

Ett band och en getingcharm har jag satt på och sedan skrivit texten med bokstavsstickers.

På baksidan har jag satt en bit av samma blå cardstock som på framsidan och även på den har jag ritat vita streck. Jag har även satt på en gul cirkel med min signatur.

lördag 10 juli 2010

Distress-kort

Här är mitt första kort med en distressruta! Jag gjorde det till mamma för mors dag.

Jag har som sagt gjort en distressruta i gult, orange och rött. På den sitter en bit blomband och en bukett av små blommor.


Närbild på buketten.

torsdag 8 juli 2010

Rosa kort

Det här kortet gjorde jag till den rosa månaden i färgswappen på Svensk Scrapbooking.

På den här sidan har jag använt stämpeln från Sarah Key och färglagt med promarker. Stansat ut motivet med spellbinders och distressat kanterna. Och sen på med lite olika blommor och akryldroppar.
På den andra sidan finns en ficka för den tag som jag skrev en hälsning på. Ett rosa band med, lite bling och några små flamingos fick bli dekorationerna.